Telefoon
06 498 585 95
E-mailadres
info@rouwassistentienoord.nl
Rouwassistentie Noord
Over ons
RouwassistentieNoord Uitvaartondersteuning

RouwAssistentieNoord Uitvaartondersteuning is opgericht door Robbie en Anuschka

Anuschka is verpleegkundige in het ziekenhuis en heeft jarenlange ervaring in de zorg/overledenen zorg. Robbie is uitvaartdrager bij een ondersteuningsteam voor de uitvaartzorg geweest. Denk hierbij ook aan de laatste verzorging van overledenen en ondersteuning bij en tijdens een uitvaartplechtigheid.

Oene is al een paar jaar chauffeur rouwvervoer bij ons. Daarnaast hebben we nog een aantal verzorgers en een derde chauffeur rouwvervoer in dienst.
Ons team doet dit allemaal met veel passie, gedrevenheid en respect en doen dit vanuit ons hart, er zijn voor elkaar, en zo zijn wij tot de conclusie gekomen om  iets in de uitvaartzorg te willen gaan doen. Hierdoor is in 2020 RouwAssistentieNoord uitvaartondersteuning en vervoer ontstaan.

Nadat we de nodige ervaring hadden op gedaan in de uitvaartbranche hebben we de opleiding Piëteitsvolle verzorging van overledene en eenvoudige restauratietechnieken, opbaring en make-up en camouflage van Docendo gevolgd.

RouwAssistentieNoord is een kleine onderneming met een betrokken ervaren team voor een persoonlijke en collegiale benadering. Wij werken vanuit Harkema en zijn er voor uitvaartverenigingen, kleine en grote uitvaartondernemers en vervoerders uit Friesland, Groningen en Drenthe die assistentie nodig zijn door drukte, ziekte, vakantie of incidenteel, maar u kan er ook voor kiezen om ons als vaste partner in te zetten. Tevens kunnen we ook ondersteuning geven aan particulieren, ook als u elders verzekerd bent. Wij werken samen met  collega’s in het Noorden zodat onze assistentie gewaarborgd blijft. Rouwassistentie Noord richt zich op de laatste zorg bij overlijden en vervoer van de overledene. Met onze stijlvolle rouwauto’s kunnen wij een overledene van huis, het ziekenhuis of verzorgingstehuis ophalen.

We beschikken zelf over een divers uitvaartkistendepot, rouwgoederen zoals bed/kistkoeling, schragen, airco en geluidsapparatuur en kunnen assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden.

Onze service is meer dan een service. Bij elke uitvaart zorgen we SAMEN dat alles respectvol & persoonlijk verloopt en u terug kunt kijken op een waardig afscheid geheel aangepast aan uw onderneming.

 

Een warme Groet Robbie en Anuschka,

Rouwassistentie Noord