Telefoon
06 498 585 95
E-mailadres
info@rouwassistentienoord.nl
Rouwassistentie Noord
Over ons
Het begin van RouwAssistentieNoord uitvaartondersteuning

Anuschka is verpleegkundige in het ziekenhuis en heeft jarenlange ervaring in de zorg/overledenen zorg. Robbie is Chauffeur en is uitvaartdrager bij een ondersteuningsteam voor de uitvaartzorg geweest. Denk hierbij aan de laatste verzorging van overledenen en ondersteuning bij en tijdens een uitvaartplechtigheid. Begin 2021 is Oene bij ons gekomen als chauffeur en medewerker. Oene heeft ruime ervaring in de uitvaart als rouwautochauffeur, uitvaartdrager en met postmortale politiemeldingen.
Wij doen dit allemaal met veel passie, gedrevenheid en respect en doen het vanuit ons hart, er zijn voor elkaar, en zo zijn wij tot de conclusie gekomen om  iets in de uitvaartzorg te willen gaan doen. Hierdoor is RouwAssistentieNoord uitvaartondersteuning ontstaan.

Nadat we de nodige ervaring hadden op gedaan in de uitvaartbranche hebben we de opleiding Piëteitsvolle verzorging van overledene en eenvoudige restauratietechnieken, opbaring en make-up en camouflage van Docendo gevolgd.

RouwAssistentieNoord is een kleine onderneming met een betrokken team voor een persoonlijke en collegiale benadering. Wij zijn er voor uitvaartverenigingen, kleine en grote uitvaartondernemers en vervoerders uit Groningen, Friesland en Drenthe die assistentie nodig zijn door drukte, ziekte, vakantie of incidenteel, maar u kan er ook voor kiezen om ons als vaste partner in te zetten. Tevens kunnen we ook ondersteuning geven aan particulieren, ook als u elders verzekerd bent. Wij werken samen met andere collega’s in het Noorden zodat onze assistentie gewaarborgd blijft. Rouwassistentie Noord richt zich op de laatste zorg bij overlijden en vervoer van de overledene. Met onze stijlvolle rouwauto’s kunnen wij een overledene van huis, het ziekenhuis of verzorgingstehuis ophalen.

We beschikken zelf over rouwartikelen zoals bed/kistkoeling, schragen, airco en geluidsapparatuur.

Onze service is meer dan een service. Bij elke uitvaart zorgen we SAMEN dat alles respectvol & persoonlijk is en u terug kunt kijken op een waardig afscheid geheel aangepast bij uw onderneming.